Filter: Seizoensgerechten

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Blend 32 staat voor verschillende stijlen samenbrengen in een uitgedokterd geheel om zo een harmonieus product te krijgen.

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Dit stijlvolle, loungy restaurant heeft heel wat troeven: gratis parking, zuidwest georiënteerd terras, uniek uitzicht over de Schelde, een gevarieerde kaart met verse focacciabroodjes, pasta, slaatjes, vlees- en visgerechten, verleidelijke desserts en seizoensgebonden suggesties als asperges, mosselen en oesters. Alles is dagvers en huisgemaakt! Een toplocatie voor een kleine hap, een zakenlunch of familiediner!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Brits ingerichte gastro-pub waar uw aandacht meteen gevestigd wordt op de gigantische lichtkoepel, de tiffany-lampen en handgeslepen spiegels. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel: zelf gebakken brood en koekjes, excellente kazen van kaasmeester Van Tricht… Van een typisch Engels ontbijt en afternoon tea met 20 theesoorten tot allerlei snacks voor de kleine honger of een stevige huisgemaakte hamburger… en een uitgebreide gin & wodkakaart: zelfs de meest kieskeurige gast wordt hier op zijn wenken bediend!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Beschouw het Grand Café niet als een-resto-van-een-hotel, maar als een volwaardig restaurant. Hier kom je voor een menu aan een heel schappelijke prijs; probeer roodbaars in papillote, een selectie van wild of andere seizoensgebonden formules. Het Antwerp Inn ontvangt lovende kritieken op sociale media en hun bistro moet daar niet voor onderdoen. In de zomer laat je je entertainen door de zinderende actie op de Rooseveltplaats vanop het terras.

2018 Antwerpen
ma-vr 12.00-14.00 & 19.00-22.00
zoBestellen kan via info@loncinrestaurant.be of telefonisch 0495 380 639
Restaurant Loncin biedt u een klassieke topkeuken. De seizoensgebonden natuurproducten ondergaan dan ook een metamorfose door chef Frank Loncin die met passie zijn unieke, overheerlijke gerechten creëert. Frank is een gepassioneerd jager en tijdens het jachtseizoen is wild uit het eigen jachtveld uiteraard de specialiteit. Tijdens de zomermaanden prijken veel gerechten met wilde kreeften uit de Oosterschelde op de kaart, alsook talrijke visgerechten. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven in het gezellige stadstuintje waar men zich in de Provence waant.