Filter: Vlees

2060 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Voor een goed stuk vlees en echte Antwerpse streekproducten moet je bij De Piétrain tegenover het Slachthuis zijn. Kies voor filet d’Anvers, kalfsrol met hersensaus of paardengerookt vlees en proef de typische sfeer van dit legendarische Antwerpse volksrestaurant. De kans dat je een BV tegen het lijf loopt, is meer dan reëel!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Dit stijlvolle, loungy restaurant heeft heel wat troeven: gratis parking, zuidwest georiënteerd terras, uniek uitzicht over de Schelde, een gevarieerde kaart met verse focacciabroodjes, pasta, slaatjes, vlees- en visgerechten, verleidelijke desserts en seizoensgebonden suggesties als asperges, mosselen en oesters. Alles is dagvers en huisgemaakt! Een toplocatie voor een kleine hap, een zakenlunch of familiediner!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Op het hipste strand van 't land aan de Schelde kan u uitgebreid genieten van een lekker stukje vlees, vis, een potje mosselen of kreeft. Voor een snelle hap zijn er take away-snacks, pizza's, tapas of ijsjes. Kom relaxen op het overdekte terras of beleeft de zomerse evenementen aan de buitenbar.

2000 Antwerpen
Wij zijn open, zie openingsuren
Blend 32 staat voor verschillende stijlen samenbrengen in een uitgedokterd geheel om zo een harmonieus product te krijgen.

2000 Antwerpen
do-vr (enkel thuislevering) LET OP!!! Bestellen voor woe 12.00u
Bestellen kan via de7schaken@gmail.com of via WhatsApp op het nummer 0477 31 72 95. Bestellingen moeten binnen zijn voor woensdag 12.00u.
In het authentieke interieur van een ouderwetse bruine kroeg snuift u de echte Antwerpse sfeer op: gemoedelijke maar attentvolle bediening, gulle Vlaamse porties van traditionele klassiekers zoals garnaalkroketten, stoverij, beuling met appeltjes, escargots… In het cafégedeelte maakt u kennis met een gevarieerd aanbod Belgische bieren.

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Vleesadepten worden hier verwend met specialiteiten zoals paardenvlees of dry-aged beef uit eigen rijpingskast in de intieme Parijse retrosfeer van een historisch pand. Visliefhebbers kiezen kreeft uit het homarium of een succulente portie mosselen. Verleidelijk is ook het democratisch geprijsde all-in maandmenu met typische seizoensingrediënten.

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
De Veehandel ligt op enkele meters van het slachthuis en dat voel je: met wat geluk zie je de flinke lappen steak binnengedragen worden op een plateau. Verser is onmogelijk en dat merk je op je bord: dit is vlees waar je met je mes doorsnijdt als door boter. Het traditionele Franse interieur nodigt uit tot waar Belgen zo bekend voor zijn: genieten. Probeer alles op de kaart, van Holsteiner over Aubrac tot Galician Rib-Eye en dit allemaal gerijpt tot acht weken. De specialiteit van het huis is ‘Limoges’, een côte à l’os voor twee op basis van runderen uit de Limoges in Zuid-Frankrijk. De Veehandel is niet het meest goedkope vleesrestaurant van Antwerpen, maar hanteert eerlijke prijzen: wat je betaalt, krijg je dubbel en dik terug in kwaliteit, in gemoedelijkheid en in een top culinaire vleeservaring.

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Brits ingerichte gastro-pub waar uw aandacht meteen gevestigd wordt op de gigantische lichtkoepel, de tiffany-lampen en handgeslepen spiegels. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel: zelf gebakken brood en koekjes, excellente kazen van kaasmeester Van Tricht… Van een typisch Engels ontbijt en afternoon tea met 20 theesoorten tot allerlei snacks voor de kleine honger of een stevige huisgemaakte hamburger… en een uitgebreide gin & wodkakaart: zelfs de meest kieskeurige gast wordt hier op zijn wenken bediend!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Naar El Sabor ga je voor de authentieke smaken, maar ook voor Elsa. Elsa Espantoso groeide op in Las Mañas, het Spaanse restaurant van haar ouders die bekend stonden om hun gamba’s in lookroomsaus en hun paella. Samen met haar zoon en man zorgt Elsa voor een zuiders welkom, met een glaasje witte ribeirowijn en tapas, nog warm uit de keuken. Hier kom je terug voor de mooi gepresenteerde bordjes en de warme sfeer!

2000 Antwerpen
tijdelijk gesloten
Al meer dan veertig jaar is ‘dé’ Sir Anthony Van Dijck een begrip in Antwerpen. Je kan hier terecht voor de lunch alsook voor het diner. Het restaurant ligt verscholen in het hart van de stad, in de Vlayekensgang. Dit kleine middeleeuwse straatje is al een belevenis op zich. Het lijkt alsof je terug gaat in de tijd. Voor de klassieke Franse keuken met een paar hedendaagse toetsen, moet je bij Sir Anthony Van Dijck zijn. Chef Jöran De Backer werkt er uitsluitend met verse en kwalitatief hoogstaande producten. De patriciërswoning van het restaurant werd smaakvol ingericht door de bekende antiquair Axel Vervoordt. Naast het centrale gedeelte, beschikt het restaurant over verschillende kamers en aparte ruimtes die ervoor zorgen dat je hier in alle rust en discretie van het heerlijke eten kan genieten. Ideaal voor groepen of voor wanneer je extra privacy wenst. Tot slot nog een tip: vraag in de zomer naar een tafeltje op de romantische binnen patio van restaurant, rustig buiten genieten in het midden van de stad!

2000 Antwerpen
ma-zo 11.00-22.00
De ligging is top, dit majestueuze pand op de hoek van de Suikerrui en de Scheldekaaien mag u een verzorgde brasseriekeuken verwachten. Dit is een aangename plek voor een drankje, uw kleine en grote honger op elk moment van de dag. Deze no-nonsense brasserie is een ideale stop in hartje Antwerpen, alle gasten zijn welkom! Zeker een aanrader!!

2000 Antwerpen
ma-zo 12.00-17.00 & 18.00-22.00
In Van der Valk Hotel Antwerpen kan u terecht voor een heerlijk ontbijt, een trendy lunch, een smaakvolle koffie of een sfeervol diner. Ook de bar met aanpalend verwarmd terras kan menig bezoeker bekoren. Alles hier ademt de sfeer van ambachtelijke stiel. Geniet van de geslaagde inrichting, het cosy haardvuur, de stijlvolle wijnwand, het effect van de koperen biertank aan het plafond in de bar en zoveel meer.... De gerechten zijn Vlaamse toppers met een eigen twist gebracht. Ook de bediening kent zijn stiel. ‘s Zaterdags staat er een life cooking avond op het programma en op zondag kan u hier brunchen. Dit is pure verwennerij aan de rand van de stad.