Discover the flavours of the Middle East: 4 must-visit Lebanese restaurants in Antwerp

Published On: 15 March 2023|By |Categories: Eat and drink|

Als je op zoek bent naar heerlijk eten en een unieke culinaire ervaring, dan is de Libanese keuken zeker het proberen waard. Van verse falafel tot smakelijke shawarma, deze restaurants bieden een scala aan gerechten die je smaakpapillen zullen verrassen en verwennen. In deze blog nemen we je mee op een culinaire reis langs 4 van de beste Libanese restaurants in Antwerpen, waar je kunt genieten van de authentieke smaken van het Midden-Oosten. Maak je klaar om je smaakpapillen te laten verwennen!

Little Beirut

Little Beirut is een Libanees restaurant dat gelegen is aan de jachthaven van het eilandje in Antwerpen. Je kan hier genieten van verschillende mezze’s of tapas die je delen met je gezelschap. Samen met de ongelooflijk lekkere wijnen kan je avond niet meer stuk!

Adres
Kribbestraat 18
2000 Antwerpen

Felfel

Het Libanees restaurant Felfel heeft voor ieder wat wils. Zowel hartige als zoete gerechten.
Je kan er lekker lunchen maar ook avond eten. Het eten is er superlekker en vers. De zelfgemaakte limonades zijn Lekker fris, zoet en vooral heel erg lekker. Zeker de moeite waard!

Adres
Mechelsesteenweg 37
2018 Antwerpen

Libanezza

In het historisch centrum van Antwerpen vind je Libanezza. Je vindt hier een 20tal vegetarische mezze. Je krijgt een groot bord waar ze 5 op kunnen die je zelf kan uitkiezen. Je kan er ook een falafel bord bestellen een echte aanrader!

Adres
Hoogstraat 13
2000 Antwerpen

Yalla Yalla

Yalla Yalla is een Libanees restaurant waar je mezze’s kan delen in een informele sfeer. Ze vertrekken vanuit klassieke Libanese gerechten maar geven er een eigen touch aan. Hun signatuur dish: Falafel in de vorm van wraps en bowls.

Bij Yalla Yalla serveren ze vlees, maar ook veel vegetarisch en veganistische gerechten. Voor ieder wat wils. Een groot en zonnig terras verwelkomt lekkerbekken vanaf 18 juni voor het grote publiek.

Adres
Tramplein 2
2018 Antwerpen