Veelgestelde vragen

Eat in Antwerp is de restaurantgids in Antwerpen. De beste restaurants vindt u hier op ons platform.

Via ons overzicht van restaurants kan u filteren op verschillende criteria. U kan onder andere filteren op wijk, op prijsklasse en op eventuele bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld op vegetarische of vegan restaurants.

Neen het is niet gratis, als u een vast plekje in onze restaurantgids wilt. Maar voor een klein prijsje krijgt u er wel heel wat voordelen bij!
Door uw restaurant aan toe te voegen, kan u heel wat nieuwe klanten aantrekken! Uw restaurant krijgt meer zichtbaarheid en wordt gemakkelijker gevonden.
Eat in Antwerp helpt uw restaurant met veel plezier. We zorgen voor meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Uw restaurant kan gevonden worden via de zoekfilters en krijgt ook een eigen pagina. Wij zijn ook actief op sociale media. Eat in Antwerp is een website opgericht door SEO en online marketingspecialisten.
Stuur een mailtje naar info@eat-in-antwerp.be met de wijzigingen en wij passen dit voor u aan.

Hiervoor stuurt u best een mailtje naar info@eat-in-antwerp.be. Wij verwijderen uw restaurantpagina zo snel mogelijk van onze website.

Voorlopig is dit nog niet mogelijk en zijn de detailpagina’s voorbehouden voor restaurants. Op onze city tips pagina verschijnen regelmatig gespecialiseerde voedselwinkels.

Wilt u graag uw winkel bij onze city tips? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als u een evenement organiseert, vermelden wij dit graag op onze evenementen pagina. Stuur ons snel een mailtje via info@eat-in-antwerp.be en wij promoten uw event via Eat in Antwerp!

Ja, dit is zeker mogelijk. Stuur ons gerust een mailtje en we bespreken samen de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Op enkele van onze pagina’s vindt u aan de zijkant ruimte voor advertenties. Wil u uw bedrijf of onderneming promoten op Eat in Antwerp? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Hier staan we zeker voor open. Heb je interesse? Contacteer ons via info@eat-in-antwerp.be.

Neen, Eat In Antwerp focust zich nu op het online gebeuren.

Vertel ons alles via het contact formulier. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken ze om van Eat in Antwerp een betere website te maken.