Borgerhout

Borgerhout is een multiculturele, bruisende wijk met een heleboel verschillende restaurants en eethuisjes uit verschillende culturen. Op de Turnhoutsebaan vind je een veelvoud aan leuke shops, boetieks en kruidenwinkels.

Ben jij een fan van parken, gezellige eethuisjes en meer? Dan is Borgerhout “the place to be”!

Borgerhout is een multiculturele en populaire wijk aan de buitenrand van het mooie Antwerpen. Dit district laat je proeven en genieten van een veelvoud aan verschillende keukens en culturen van over heel de wereld.

Wil jij deze buurt verkennen? Dat kan perfect! De wijk is gekend voor zijn elegante cafeetjes met een vintage toets. Ook aan hippe clubs is er geen tekort. Muziekliefhebbers zijn in Borgerhout op de juiste plaats! De bekende Trix en Roma bieden een divers aanbod aan culturele evenementen en concerten aan. Deze clubs behoren echt tot de cultuur van de wijk en zijn heel geliefd bij de lokale bevolking. Ze zijn dus echt een “must see”!

Als je Borgerhout bezoekt, vergeet dan zeker niet naar het Moorkensplein te gaan. Het imposante Districthuis is een aanrader voor liefhebbers van Vlaamse neorenaissancestijl.

Het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark zijn zeker de moeite om eens door te wandelen. Het Te Boelaerpark is een schaduwrijk park waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. Maar dat is niet alles. Er is een toffe speeltuin in het park waar kinderen zich urenlang kunnen amuseren. In het Boekenbergpark kan je terecht voor een verfrissende plons. Je zwemt in openlucht, omgeven door de natuur. Vergeet dus zeker je zwembroek niet mee te nemen!

De Turnhoutsebaan is een lange, drukke baan. Deze straat bruist. Je vindt er een heleboel stoffen- en kruidenwinkels die de moeite waard zijn om eens te bezoeken.

Restaurants in Borgerhout

Uw restaurant hier?

Meer informatie