Culinair genieten in een waanzinnig interieur

Gepubliceerd Op: 2 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , |

Ras

Restaurant aan de Stroom ofwel Ras bevindt zich aan het water. Door de grote glazen ramen heeft bijna elk tafeltje zicht op het water. Als de zon ondergaat heb je zicht op de vele lichtje van Linkeroever, dit maakt het dineren eens zo gezellig!

Adres
Ernest Van Dijckkaai 37
2000 Antwerpen

Sir Anthony Van Dijck

Als je Sir Anthony Van Dijck binnenstap word je meteen overweldigt door de charme van het authentieke 16de eeuw gebouw. In dit prachtige interieur zorgen chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs dat je je meteen welkom voelt. Alles tafels hebben een prachtig uitzicht over de patio die ze ingericht hebben als een terras waar je ook kan tafelen. Sir Anthony Van Dijck heeft ook 3 kleinere ruimtes waar je gezellig met een kleine groep kan lunchen of dineren.

Adres
Oude Koornmarkt 16
2000 Antwerpen

Fiera

Fiera staat voor “de betere beurs” in het Italiaans, het verwijst naar de magische locatie van de Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook trots. Met trots verwelkomen ze alle gasten voor een unieke ervaring. Ze nemen hun gasten mee op reis met hun eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.

Adres
Wiegstraat 20
2000 Antwerpen

The Jane

Het sterrenrestaurant The Jane bevindt zich in een kapel waar vroeger een militair hospitaal gevestigd was. Bij het binnen stappen van dit restaurant krijg je een instant wauw gevoel. Vooral de glazen keuken is de eyecatcher! Ook de gerechtjes van Chef Nick Bril zien er uit als pareltjes

Adres
Paradeplein 1
2018 Antwerpen