Valentijn 2023: Restaurants in Antwerpen met een speciaal Valentijnsmenu

Gepubliceerd Op: 6 februari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |

In Antwerpen zijn er veel romantische restaurants voor een avondje genieten. Wij tippen 4 restaurants met een heerlijk Valentijnsmenu. Reserveer snel je plekje!

Murni Zuid

Murni Zuid biedt vanaf 13 tot en met 17 februari een speciaal Valentijnsmenu aan. Je kan je verwachten een heerlijk food sharing menu en dit voor 49€ per persoon. Wil je er de gepaste drankjes bij? Dan betaal je nog een 29€ per persoon extra.

Adres
Leopold Dewaelplaats 10
2000 Antwerpen

Marineau

Marineau is een visrestaurant dat je kan vinden in de voormalige stadsbrouwerij ‘t pakhuis. Speciaal voor Valentijn bieden ze een aangepast menu aan. Je kan ook hun heerlijke Gillardeau oesters bestellen en afhalen om er gezellig thuis van te kunnen genieten.

Adres
Vlaamse Kaai 76 
2000 Antwerpen

De Notenkraker

Speciaal voor Valentijn serveert De Notenkraker een uitzonderlijk Valentijnsmenu. Hiervoor betaal je €76 per persoon incl. aperitief. Dit menu wordt geserveerd van 10 februari tot en met 14 februari.

Adres
Gitschotellei 128 
2600 Berchem 

De Peerdestal

Voor €79,50 euro per persoon kan je bij de Peerdestal terecht voor een heerlijk Valentijnsmenu. Je hebt hier de keuze uit 4 verschillende voorgerechten en 5 verschillende hoofdgerechten. Het dessert is wordt nog geheimgehouden.

Adres
Wijngaardstraat 8 
2000 Antwerp