Dit zijn de 5 meest Instagrammable hotspots in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 9 januari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|
mooy2

August

August is het broertje van hotel Julien. Door de perfecte lichtinval in het imponerend interieur is August de ideale plek om leuke foto’s te nemen. Ook de mooi gepresenteerde cocktails en gerechten maken deze plek tot een van de meest Instagrammable locaties in Antwerpen.

Adres
Jules Bordetstraat 5
2018 Antwerpen

Walvis

In deze aangename wijk op het Antwerpse Zuid is het heerlijk vertoeven. Je kan plaatsnemen zowel binnen als buiten op het zonnige terras. Het mooie hoekpand, de vele ramen, de leuke inrichting en de prachtige bordjes maakt deze plek ideaal voor het maken van prachtige foto’s.

Adres
Walvisstraat 1
2018 Antwerpen

Mooy

De roze muren van MOOY heb je ongetwijfeld al zien passeren op je feed. De bloemenmuur is de favoriet van vele Influencers. De 28-jarige Yana Lamon is de oprichtster van MOOY, waar ze haar passie voor gezond eten deelt. Je kan hier terecht voor heerlijke taarten, bijzondere theesoorten en tal van gezonde gerechten.

Adres
Lombardenvest 19
2000 Antwerpen

Barchel

Alle gerechten bij Barchel zijn geinspireerd op de roadtrips die ze maakten in Californie en citytrips in Londen. Hun gerechten zijn met liefde gemaakt in zorgvuldig gekozen door lokale leveranciers. Al dat lekkers wordt omgetoverd tot een mooi bordje. Ook het lichte interieur zorgt ervoor dat dit restaurant Instagramproof is.

Adres
Van Breestraat 6
2018 Antwerpen

Cesar

Bij Cesar vind je een origineel interieur en vegetarisch ontbijt en lunch. Het interieur is ingericht in verschillende hoekjes die telkens anders ingericht zijn. Cesar is ook een interieurzaak, alles wat je ziet is ook te koop. Op hun kleurrijke terras kan je rustig genieten van een kopje thee in de zon.

Adres
Kasteelpleinstraat 26
2000 Antwerp