De leukste concept stores in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 14 december 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|

Concept stores zijn de ideale winkels om in rond te neuzen. En natuurlijk ook de perfecte plek om cadeautjes te vinden. Last-minute kerstcadeautje nodig? Bezoek dan snel een van deze leuke concept stores in Antwerpen.

Host

Host is een gezellige concept store in Berchem. Al de merken die Host in hun aanbod heeft, hebben oog voor duurzaamheid en een verantwoord productieproces. Op hun webshop kan je al een kijkje nemen naar hun selectie cadeau-ideeën. Een hongertje gekregen van al dat shoppen? Host fungeert ook als brunch- en lunchplek!

Adres
Statiestraat 56
2600 Berchem

YAY

YAY is een concept store helemaal gericht of feest, decoratie en cadeaus. Het is een winkel bomvol met de leukste cadeaus. En dat cadeau kan natuurlijk ook helemaal voor jezelf zijn! Ook alles om je cadeautjes mooi in te pakken kan je hier vinden.

Adres
Riemstraat 13
2000 Antwerpen

Stay

Concept store Stay is gevestigd in de Nationalestraat. Naast hun mode-afdeling gevuld met de meest hippe merken, hebben ze een uitgebreid aanbod aan decoratie en cadeau-ideeën. Zin om wat te blijven plakken na je aankopen? Dan kan je hier nog even blijven zitten met een tasje koffie en een heerlijk stuk taart.

Adres
Nationalestraat 49
2000 Antwerpen

Rewind

Rewind heeft wel 3 locaties in Antwerpen. Een locatie gefocust op play, ideaal voor cadeaus voor kinderen of decoratie om een kinderkamer op te fleuren. Een tweede locatie gefocust op design, interieur en leuke cadeaus. En een derde locatie als schoenen en accessoire winkel, voornamelijk gericht op kinderen. Je moet je in de Rewind winkels inhouden om niet heel de winkel leeg te kopen.

Adres
Kloosterstraat 63 en 80
2000 Antwerpen

Riemstraat 22
2000 Antwerpen

Juttu

Juttu is misschien wel de grootste concept store in Antwerpen. Je kan hier zowat alles vinden, van mode tot home & deco tot boeken en eten. De ideale winkel om in alle rust rond te snuisteren naar een tof cadeau.

Adres
Meir 19
2000 Antwerpen