Blend 32 Kitchen & Bar

Maandag 12:00 - 22.30
Dinsdag 12:00 - 22.30
Woensdag 12:00 - 22.30
Donderdag 12:00 - 22.30
Vrijdag 12:00 - 22.30
Zaterdag 12:00 - 22.30
Zondag 12:00 - 22.30

Over Blend 32 Kitchen & Bar

Blend 32 staat voor verschillende stijlen samenbrengen in een uitgedokterd geheel om zo een harmonieus product te krijgen.

Van fusion gerechten Japans geïnspireerd met een Belgische twist in de Bar tot klassiek en herkenbare eerlijke brasseriekeuken waarbij lokale Belgische producten en duurzaamheid primeren. Ook in zowel de Bar als de Brasserie wordt veel aandacht geschonken aan ‘beleving’. Van het enthousiast toelichten van de gerechten tot bereidingen aan tafel. Denk hierbij maar aan Crêpes Suzette en steak tartaar in de Brasserie tot ‘live’ bereidingen aan de Bar.

BLEND 32 KITCHEN

Gebaseerd op klassieke, herkenbare keuken welke door allerlei persoonlijke details en toevoegingen een geheel eigen twist krijgt. Hierbij kiest de chef resoluut voor eerlijke Belgische seizoensgerechten met nadruk op lokale en duurzame producten. Leveranciers staan garant dat vis gevangen is met respect voor milieu en de vispopulatie. Duurzame producten gaan vaak hand in hand met de trend om minder vlees te eten en bewust te kiezen voor vegetarische en veganistische gerechten. Ook deze trend heeft zijn weg gevonden op de kaart. Het bewijs dat ook lokale bieren hun plaats hebben veroverd heeft op de kaart, is het gebruik van bier in verschillende bereidingen zoals waterzooi van kip met Hoegaarden of stoofvlees met triple d’Anvers. Voor de vleesliefhebbers is de intense en heerlijke volle smaak van een gerijpt stukje Belgisch wit blauw rundsvlees niet te versmaden.

BLEND 32 BAR

Gebaseerd op het idee van de Japanse pub -Izakaya. Een informele verzamelplek voor lekker eten - geserveerd in kleine porties en perfect om te delen – en drinken. Een cosmopolitische blend van spijs en drank welke je maar zelden kan ervaren. Bij Japanse invloeden met een Belgische twist, denken we aan een harmonieuze confusion van de alom bekende Japanse sushi roll gevuld met tomaat en garnalen of met witloof en Breydelham. Een blend van Belgische smaken en Japanse invloeden trekt zich door in super bowls en ramen (noedelsoep). In de ramen komen de hartige smaken van vlees, kip en/of vis samen. De stevige noedels en smakelijke toppings – van gegrild rundsvlees tot zeewiervlokken – brengen variatie en vulling. De bar krijgt hierdoor een heuse upgrade met een ‘live’ bereiding van de heerlijke gerechten in aanwezigheid van de gast. Om het geheel af te maken, zorgt een sterke cocktailkaart voor inspirerende drinks die het bezoek van de gast tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Faciliteiten

  • Gezellig terras
  • Privézaal in het hotel
  • Public parking aan de Groenplaats