5x Japanse restaurant in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 2 maart 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |

Izumi

Izumi is een Japans restaurant gelegen op het Antwerpse Zuid. Al meer dan 40 jaar staan ze garant voor een authentieke Japanse keuken. Je vindt er enkel kraakversie vis van de hoogste kwaliteit. Naast de warme gerechten zoals gegrilde zwarte kabeljauw en gestoomde zeebaars staan de rauwe visbereiding centraal. Ook voor de vegetariërs zijn er tal van opties zoals tempura van groenten en gefermenteerde sojabonen met umeboshi en shiso.

Adres
Beeldhouwersstraat 44
2000 Antwerpen

Ko’uzi

Ko’ uzi is een uitstekende sushikok die zowel individuele sushiporties bereidt als artistieke lunchpakketten met soep, verse vis en gehakte groenten. Kawada heeft zich aangepast aan België door lokale ingrediënten zoals grijze Noordzeegarnalen en zelfs chocolade te verwerken.

Adres
Leopoldplaats 12
2000 Antwerpen

Takumi

Takumi heeft maar liefst 4 vestigingen in Antwerpen en er is nog een 5de op komst. Bij Takumi kan je genieten van heerlijke Ramen. Volgens hun het ultieme soul-food in de Japanse keuken. Ze zijn niet alleen in Antwerpen te vinden maar zelfs in heel Europa!

Bij elke bezoek aan Takumi kan je punten sparen met je eigen Takumi sleutelhanger. Deze punten kan je dan omruilen voor een gyoza of ramen van het huis.

Vestigingen
Anneessensstraat 37
2018 Antwerpen

Groenplaats 16
2000 Antwerpen

Grote markt 48
2000 Antwerpen

Marnixplaats 10
2000 Antwerpen

De Keyserlei 13 (Coming soon)
2018 Antwerpen

Yamayu Santatsu

Yamayu Santatsu is een authentiek Japans restaurant gelegen in Antwerpen centrum. Dit restaurant werd opgericht in 1988 en is een favoriet bij vele inwoner van Antwerpen. Van de gastvrijheid tot de lekkerste porties sushi alles hier klopt. Je kan er heerlijke hapjes bestellen zowel individueel, in een assortiment als in combinatie met rijst.

Adres
Ossenmarkt 19
2000 Antwerpen

Fuji San

Sinds 1999 bevindt Fuji-San zich aan het water op het Antwerpse Zuid. Het is een vaste waarde in de Japanse keuken. De recepten van kok Desmong Teoh zijn gebasseerd op culinaire tradities van de Japanse keuken.

Adres
Waalsekaai 36
2000 Antwerpen