3x hotels met zwembad in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 5 december 2023|Door |Categorieën: Bezienswaardigheden, Eten & drinken, Reizen, Shoppen|

Botanic Sanctuary

© Botanic Sanctuary

Binnen het stadscentrum zijn er weinig boutiekhotels zoals het Botanic Sanctuary, gelegen in de omheining van de botanische tuinen van Antwerpen. Hier is een kloostercomplex, waarvan sommige gebouwen teruggaan tot de 12e eeuw, omgetoverd tot een luxueus hotel uit de 21e eeuw, met daarnaast een indrukwekkende moderne spa. De kamers en suites zijn aangenaam gevarieerd en bieden overal luxe. De spa is buitengewoon subliem, en de vier restaurants van het hotel maken eveneens indruk, met vestigingen van het op Brugge gebaseerde Hertog Jan en Bar Bulot.

Adres
26 Leopoldstraat
2000 Antwerpen

Hyllit hotel

© Hyllit hotel

Op zoek naar een luxueuze accommodatie in Antwerpen? Kies voor hotel Hyllit gelegen aan de Keyserlei en op wandel afstand van de Zoo van Antwerpen en de Meir. Hotel Hyllit biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een goed uitgeruste fitnessruimte met zwembad en een voortreffelijk restaurant. Ervaar hier de culinaire belevenis in het Gran Duca restaurant, dat zich op het dak bevindt en een prachtig uitzicht over de stad biedt.
Adres
De Keyserlei 28/30
2018 Antwerpen

Cabosse, Suites en Spa

© Cabosse, Suites en Spa

Boetiekhotel Cabosse bevindt zich in een statige herenwoning uit 1864. Deze werd omgevormd tot een stijlvolle, high-end luxe boetiekhotel voor fijnproevers en levensgenieters. Gastheren Raid en Filip reisden de halve wereld af op zoek naar de juiste decoratiestukken om de stijlvolle kamers mee in te richten. Cabosse straalt hierdoor een koloniale sfeer uit met een Aziatische twist. Hier kan je een duik nemen in de natuurlijk aangelegde zwemvijver.

Adres
Sanderusstraat 19
2018 Antwerpen