5x heerlijke pizza’s in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 8 februari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , |

Otomat

Bij Otomat moet je zijn voor de unieke pizzabodem. Ze gebruiken Duvel bier gist in hun deeg.

Je kan hier kiezen tussen een otomat (rode saus) of een notomat pizza (witte saus). Biede zijn ze enorm lekker! Op het menu staan er verschillende verrassende toppings. Ook voor veggie en vegan liefhebbers zijn er vele opties.

Adres
Van Schoonbekeplain 11
2000 Antwerpen

Leopoldplaats 5
2000 Antwerpen

Bellini

Proef hier pizza’s hoe ze al jaar en dag worden gemaakt in Napels. De pizza’s worden gebakken In een authentieke houtoven die maar liefst 480 graden wordt! Op de kaart vind je verschillende klassiekers maar ook wat meer specialere pizza’s. Tip: bestel er pizza per meter en geniet met de hele familie van een gigantische pizza! Een topervaring!

Adres
Transvaalstraat 75
2600 Antwerpen

Arte

Arte is een Italiaans restaurant te vinden op de Suikerrui en dit al sinds 1990! Hier kan je genieten van heerlijke pizza’s gemaakt met verse en authentieke ingrediënten. Op het menu staan zowel klassieke pizza’s als enkele verassende pizza’s. Voor ieder wat wils dus! Het restaurant noemt niet zomaar Arte, het is ook een expositieruimte voor hedendaagse kunst. Je geniet hier van prachtige kunstwerken in het interieur maar ook op je bord.

Adres
Suikerrui 24
2000 Antwerpen

Orso

Op het Antwerpse Zurenborg is er Orso. Alles draait hier om eenvoud. Er staan 8 heerlijke pizza’s op het menu zodat ze alles met veel liefde en zorgvuldigheid kunnen maken. Je kan hier kiezen voor een glutenvrij deeg.

Adres
Ijzerlaan 7
2060 Antwerpen

Nicoletta

In het restaurant Nicoletta voel je precies zoals in Italië, de eigenaars zijn namelijk echte Italianen. De gerechten zijn eenvoudig maar overheerlijk! Hier serveren ze niet enkel pizza’s maar ook diverse pasta en vleesgerechten.

Adres
Steenbergstraat 11
2000 Antwerpen