6x leuke hotels in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 20 februari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken, Reizen|Tags: |

Hotel Les Nuits

Hotel Les Nuits is een boetiekhotel gelegen in het historische centrum van Antwerpen. En op een 5 minuutjes lopen van de Meir en de groenplaats. De kamers bij Les Nuits zien er iets anders uit qua stijl, decoraties en kleur. Ze beschikken over heerlijke boxspring bedden, een bad of douche en gratis toiletartikelen.

B&B Yellow Submarine

Deze b&b ligt op 600 meter van de Grote Markt, in het hart van de stad. De kamer zijn simpel ingericht maar toch gezellig. Je vindt hier een Nespresso-apparaat en lekker thee. Op de begane grond vind je hun Creative Coffee Bar. Ideaal voor de koffie lovers onder ons!

Hotel De Witte Lelie

Een gezellig klein boetiekhotel in het centrum van Antwerpen. Op 5 minuten wandelen van de Grote Markt. Er zijn slecht 10 kamers en suites, stuk voor stuk uniek ingericht. Ze bieden ook een 24u service aan voor wie naar de luchthaven moet. ‘S ochtends mag je je ook verwachten aan een heerlijk uitgebreid ontbijt!

Hotel Pilar

Hotel Pilar is gelegen op het Antwerpse Zuid. Bij dit hotel is er ook een restaurant, waar je ’s ochtends uitgebreid kan ontbijten en ‘s avonds heerlijk kunt dineren. De 17 kamers en suites zijn modern ingericht met een bad of douche, sommige kamers hebben zelfs een keukentje! Al zal je deze niet echt nodig hebben want helemaal beneden kan je genieten van de heerlijkste maaltijden!

Hotel Julien

Voor wie in het hartje van Antwerpen wil logeren is hotel Julien een echte aanrader! Het hotel bestaat ui 2 historische gebouwen met een binnentuin en een dakterras dat een uniek uitzicht over de stad biedt. Er zijn in het totaal 22 kamers de luxueus en modern zijn ingericht. Dit hotel beschikt over een spa met een hammam, sauna, grote douches, een verwarmde ontspanningstafel en een ijsfontein.

Hotel Quartier Le Sud

In de buurt van het Rubenshuis en de Meir ligt het hotel Quartier. Alle kamers beschikken over een zitgedeelte met een sofa en voorzien van een tv en koffiezetapparaat. Sommige kamers beschikken ook over een terras. De kamers hebben een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.