Dok 54

Volg Dok 54 op social media

Informatie

Restaurant Dok 54

Waalsekaai 54
2000 Antwerpen

’t Zuid


Bijzonderheden

Terras

Type maaltijd

Lunch, Diner

Prijsklasse

Niet te duur maar ook niet te goedkoop


Restaurant Dok 54 – 't Zuid

Restaurant Dok 54 is gelegen op het trendy Antwerpen Zuid. Het is een restaurant waar verse producten met hoge kwaliteit gebruikt worden. A la minute bereide gerechten met een top bediening!

Beschrijving

DOK 54 gelegen op Antwerpen-Zuid vlak bij het museum van fotografie. De voorbije maanden hebben we ons restaurant een hele make-over gegeven.
Ook de naam Dok 54 is nieuw onze vorige naam was Smooth & Tasty goed om weten is dat we nog steeds dezelfde eigenaars zijn.

De vernieuwde naam verwijst naar de dokken van de jaren ’60 waar schepen konden aanleggen, wij vonden het heel toepasselijk om de geschiedenis van het Zuid en ons restaurant te laten samensmelten.

Reviews

Super vriendelijke bediening: waren zeer attent en gaven goed advies bij het kiezen (+ hielpen ons heel goed met het zo comfortabel mogelijk te maken voor onze baby)
Zeer lekker gegeten; heel verfijnde gerechtjes met verse producten.
Romy Cohen

Supergezellig, zeer lekker gegeten en vooral SUPERvriendelijke bediening! Een heel goed team dat perfect op elkaar is afgestemd en allemaal met de glimlach. We waren 5 jaar samen en kregen een dessertje met vuurwerkstokje 😍 genoten van begin tot einde, danku danku danku!
Melissa Bax

Heel leuke ervaring. Zeer aangename en vriendelijke bediening. Zeer gevarieerde en smakelijke menu.
Marc Celen