De beste traiteurs van Antwerpen

Gepubliceerd Op: 2 december 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |

Nog op zoek naar een traiteur voor een bedrijfsevenement? Of geen zin om tijdens de feestdagen zelf achter het fornuis te staan?
In Antwerpen vind je verschillende hoogkwalitatieve traiteurs die jou kunnen voorzien van het lekkerste eten.

Cole

© Cole

Een aantal jaar terug opende Traiteur Cole in Zurenborg. De verse gerechten variëren van dag tot dag, er zijn zowel veggie als vegan opties aanwezig. Hun eindejaarsmenu hebben ze ook al samengesteld dus ga zeker eens een kijkje nemen!

Adres
Korte Altaarstraat 24
2018 Antwerpen

Witzwartdeli

© Witzwartdeli

In de Theaterbuurt kan je terecht bij Witzwartdeli, een traiteur met een Italiaans kantje. Hun menu wisselt wekelijks en is steeds afhankelijk van seizoensproducten. Wil je hier graag je feestmenu bestellen? Contacteer hen dan steeds goed op voorhand zodat je zeker bent van je plaatsje!

Je kan hier ook terecht voor leuke geschenkmanden met een selectie van enkele delicatessen.

Adres
Blauwtorenplein 10
2000 Antwerpen

Cuore Di Puglia

© Cuore Di Puglia

Cuore Di Puglia is een restaurant en pizzeria, maar daarnaast ook een cateringservice. Ze voorzien verschillende cateringformules waarbij u steeds zelf de gerechten van hun menu kan kiezen. Cuore Di Puglia is ideaal voor wie de Italiaanse keuken verkiest.

Adres
Nationalestraat 108
2000 Antwerpen

The Butcher’s store

© The Butcher’s store

Butcher’s Store is een slagerij/traiteur. Je kan hier dagelijks heerlijke en versbereide gerechten vinden. Wie op zoek is naar een uitgebreid eindejaarsmenu is hier aan het juiste adres!

Adres
Museumstraat 15
2000 Antwerpen

Boomgaardstraat 1/3
2018 Antwerpen

De Keuken van Corneel

© De Keuken van Corneel

De Keuken van Corneel is een concept van Keurslager Michielsen, voor de levensgenieter die lekker en gezond wil eten. Je kan hier 7 op 7 terecht voor diverse gerechten zoals fruitbowls, trendy voorgerechten, tapas, gezonde hapjes, vers bereide dagschotels, verfijnde desserten, … Ook voor vegetariërs is er een gevarieerd aanbod. Hun feestmenu voor de eindejaarsperiode staat ook al klaar en kan je bekijken hun website!

Adres
Kloosterstraat 168
2000 Antwerpen