Gezelligste ontbijtplekjes in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 3 februari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |

Zin om eens gezellig te gaan ontbijten? In Antwerpen heb je keuze genoeg! Ontdek hier de hipste ontbijtplekjes die Antwerpen te bieden heeft.

Barchel

Barchel is een ontbijt- en lunchplek met een locatie op het Nieuw-Zuid. Je kan hier ontbijten met een klassiek croissantje, een hippe breakfast bagel of een boterham met choco en banaan voor de kids. Er is hier voor ieder wat wils. Naast een goed ontbijt, is het hier ook genieten van het instagrammable interieur!

Adres
Jos Smolderenstraat 15
2000 Antwerpen

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien is misschien wel een van de bekendste ontbijtplekjes, maar daarom niet minder lekker! Van de meest klassieke ontbijtjes tot experimentele smaken. Zo staat er nu een havermout op hun menu met de smaak van chaï. Le Pain Quotidien heeft verschillende locaties in Antwerpen, maar die op de Steenhouwersvest is alvast onze favoriet. Het is hier altijd gezellig zitten voor een uitgebreide brunch.
Adres
Steenhouwersvest 48
2000 Antwerpen

HART

Bij HART kan je terecht voor een heerlijke brunch. Hun concept is volledig plantaardig. Zin in een eitje? Hier krijg je scrambled tofu. Ook hun pancakes zijn niet te missen. Ze hebben ook steeds speciale drankjes en koffies bereid door hun huisbarista.

Adres
Minderbroedersrui 34
2000 Antwerpen