7 brunchplekjes voor vroege en late vogels

Gepubliceerd Op: 3 april 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|
fhart5

Vroeg uit de veren? Of net lang in je nest blijven liggen? Helemaal niet erg. Deze zaakjes in Antwerpen bieden je het beste van twee werelden. Gewoon ontbijt en lunch combineren!

Album

Even genoeg van brood? Dan klinkt burrata of gegrilde rode biet misschien wel als muziek in de oren. Album is the place to be voor buitengewone gerechtjes. Toch liever een boterham? Probeer dan het zelfgebakken zuurdesembrood. Ter plaatse of af te halen.

Adres
Vlaamsekaai 6
2000 Antwerpen

Barchel

Met twee verschillende adresjes in Antwerpen ben je altijd in de buurt van een Barchel. Spring eens binnen voor klassieke of minder klassieke gerechtjes. Huevos rancheros, turkish eggs of je eitje toch maar zachtgekookt. Barchel biedt al deze opties en nog veel meer. Ga voor een breakfast bagel of hun befaamde pancakes.

Adres
Jos Smolderenstraat 15
2000 Antwerpen

Van Breestraat 6
2018 Antwerpen

Fabrik

De plek bij uitstek om gerechtjes te delen met familie of vrienden. Smul samen van nachos, spare ribs of streetfries. Liever je eigen gerechtje? Bestel dan gerust een burger of fish and chips. Door de uitgebreide kaart is er ook telkens een gepast drankje voor elke maaltijd.

Adres
Oudevaartplaats 44
2000 Antwerpen

HART

Zin in een hap? Bij Hart kan je allerlei plantaardige gerechten vinden. Volgens Hart is gezonde voeding een belangrijke factor voor het fysiek en mentaal welzijn. Tussen 11u en 15u serveren ze brunch. Probeer de pancakes, Chileense hot-dog of tortilla española.

Adres
Minderbroedersrui 34
2000 Antwerpen

No Worries

Nood aan wat rust? Geen zorgen, want dat is bij No Worries geen enkel probleem. Zet je rustig in de zetel met een boekje of praat bij met je geliefden. Ann en Koen brengen een taartje en een limonade tot bij jou. Niks moet, niksen mag!

Adres
Kribbestraat 20
2000 Antwerpen

Plant B

De vleesindustrie is een killer voor onze planeet. Daarom eten we allemaal soms beter plantaardig voedsel. Maar waar te beginnen? Bij Plant B natuurlijk! Geniet er van broodjes, salades en nog veel meer.

Adres
Blauwmoezelstraat 2
2000 Antwerpen