De beste frituren van ’t Stad

Gepubliceerd Op: 5 december 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |
frits atelier

Soms is er niks beter dan goede Belgische frietjes. Maar waar vind je een echt goede frituur in Antwerpen?

Frituur Falcon

© Frituur Falcon

Frituur Falcon is een gevestigde waarde in Antwerpen. Ze zijn hier vrijgevig met hun porties frieten en ze hebben huisgemaakte snacks in hun aanbod. Bij Frituur Falcon worden klanten uitgebreid verwend!

Adres:
Oude Leeuwenrui 6
2000 Antwerpen

Fritkot Max

© Fritkot max

Fritkot Max is misschien wel een van de bekendste frituren van Antwerpen. Met hun centrale locatie op de Groenplaats is dit een frituur waar ook veel toeristen hun weg naar toe vinden. Fritkot Max is de oudste frituur van Antwerpen. Je kan er dus op vertrouwen dat je hier een goed traditioneel pak frieten krijgt.

Adres:
Groenplaats 12
2000 Antwerpen

Frites Atelier

frits atelier
© Frites Atelier

Bij Frites Atelier vind je frieten van sterrenkwaliteit. Het is een echte luxefrituur van topchef Sergio Herman. Je kan je hier verwachten aan frietjes met lekkere sauzen en toppings.

Adres:
Korte Gasthuisstraat 32
2000 Antwerpen

Frituur Chips

© Frituur Chips

In 2021 werd Chips Frituur verkozen tot beste frituur van Antwerpen. Ook voor veganisten en vegetariërs is er hier keuze genoeg!

Adres:
Sint-Antoniusstraat 35
2000 Antwerpen

De Puntzak

© De Puntzak

Vlakbij ’t Zuid vind je een verborgen pareltje. Frituur De Puntzak heeft een uitgebreid aanbod aan snacks en vooral hele goede frieten.

Adres:
Haantjeslei 85
2018 Antwerpen

Frituur Tina

© Frituur Tina

In Borgerhout kan je rekenen op de heerlijke frietjes van Frituur Tina! Het is een frituur met een huiselijke, gezellige sfeer waar je steeds met een glimlach bediend wordt. Ook voor veganisten zijn er hier opties genoeg, zeker de vegan stoofvleessaus valt erg in de smaak bij hun klanten.

Adres:
Reuzenstraat 43
2140 Borgerhout