Ontdek de 5 beste Mexicaanse restaurants in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 8 maart 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , |

Zin in een heerlijk pikante maaltijd? Dan is de Mexicaanse keuken misschien wel iets voor jou! In Antwerpen zijn er heel wat restaurants die Mexicaanse specialiteiten serveren, van heerlijk gekruide burrito’s tot knapperige nacho’s en verfrissende margarita’s.

Daarom hebben we vijf van de beste Mexicaanse restaurants in Antwerpen op een rijtje gezet, zodat je niet verder hoeft te zoeken voor een heerlijke Mexicaanse maaltijd. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te dineren met vrienden, of gewoon iets lekkers wilt afhalen, deze restaurants hebben voor elk wat wils. Dus trek je sombrero aan en laat je smaakpapillen verwennen bij deze fantastische Mexicaanse restaurants in Antwerpen!

Tranquilo

© Tranquilo

Tranquilo is een gezellig Mexicaans restaurant in het hartje van Zurenborg, Antwerpen. Vang de laatste zon op de Dageraadplaats met een cocktail en een taco. Of schuif aan voor een volledige maaltijd.

Adres
Dageraadplaats 21
2018 Antwerp

Caramba

© Caramba

Caramba is een Mexicaans restaurant met verfijnde keuken. Ze maken gebruik van verse ingrediënten en kruiden die de smaken van de Amerikaans-Mexicaans-Europese keuken mengt. Je hebt er ook veganistische opties en glutenvrije opties.

Adres
Kaasrui 8
2000 Antwerpen

Las Margaritas

© Hilde M.

Las margaritas is een typisch authentiek Mexicaans restaurant. Het eten is er superlekker maar je moet er wel even op wachten. Je kan alvast beginnen met een heerlijke margarita!

Adres
Pacificatiestraat 27
2000 Antwerpen

Holy Guacamoly

© Holy Guacamoly

Bij Holy Guacamoly kun je zelf je burrito, taco of nachos samenstellen, van de vulling tot de salsa. En natuurlijk kun je erop vertrouwen dat het heerlijk smaakt.

Het interieur is simpel maar stijlvol, met enkele kleurrijke accenten die de bekende paarse branding weerspiegelen.

Het interieur is uitnodigend en leidt je direct naar het altaar van Holy Guacamoly: de toonbank vol met lekkers. Hoge tafels aan de zijkanten van de ruimte bieden plaats om te zitten en te genieten van je maaltijd. Je kunt je bestelling ook van tevoren plaatsen en afhalen of laten bezorgen.

Adres
Wiegstraat 7
2000 Antwerpen

El Gato Gordo

© El Gato Gordo

Restaurant El Gato Gordo wordt uitgebaat door een Belgische koppel met een Mexicaanse achtergrond. Dit vertaalt zich natuurlijk in de keuken, ze serveren authentieke en verse Mexicaanse gerechten. Je kan er lekker ontbijten, lunchen en zelf dineren. Ga er zeker eens een kijkje nemen! De kleurrijke vitrine geeft je al een heerlijk gevoel.

Adres
Lange Koepoortstraat 51
2000 Antwerpen