5x proeven van andere culturen in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 9 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , , , , , |
elwarda1

Als multiculturele stad is Antwerpen rijk aan restaurants waar je kan proeven van een variatie aan keukens. Van authentieke Griekse restaurants tot de Spaanse keuken en Aziatisch culinair genot.

Taj Mahal

taj mahal antwerpen
© Taj Mahal

Restaurant Taj Mahal serveert u het beste van de Indische keuken. Het interieur straalt gezelligheid uit en de keuken omringt u met de smaken en geuren van Indische gerechten.

Adres
Statiestraat 15
2018 Antwerpen

Sabor1
© El Sabor

Bij restaurant El Sabor kan u terecht voor de beste paella en heerlijke gamba’s. Dit authentiek Spaanse restaurant is ideaal om de Spaanse keuken te ontdekken in Antwerpen.

Adres
Italiëlei 32
2000 Antwerpen

grieksetaverne8
© De Griekse Taverne

Midden in de Modewijk vindt u de Griekse Taverne. Het is onderdeel van het Grieks huis waar u ook de Griekse taal of Griekse dans kan leren. U kan zich hier volledig onderdompelen in de Griekse cultuur.

Adres
Vlasmarkt 28
2000 Antwerpen

elwarda4
© El Warda

Proeven van authentiek Marokkaanse gerechten? Dat kan bij El Warda. Het interieur en de prachtige tajines nemen je helemaal mee in de sfeer.

Adres
Draakstraat 4
2018 Antwerpen

© Oost-Azië

In Restaurant Oost-Azië, gelegen op Zurenborg, kan u genieten van heerlijke Aziatische gerechten. De bediening is hier altijd vriendelijk en de prijzen zeer democratisch!

Adres
Draakplaats 5
2018 Antwerpen