De beste Italiaanse restaurants in Antwerpen (update 04/24)

Gepubliceerd Op: 9 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , |
danieliildivino8

Antwerpen heeft een variëteit aan Italiaanse restaurants. Het zou je bijna keuzestress bezorgen! Wij hebben alvast enkele van onze favorieten voor je opgesomd.

GIO Pizza Bar

Gio Pizza Bar is een nieuwe aanwinst op het Zuid in Antwerpen. Hier kun je genieten van heerlijke voorgerechten zoals bruschetta, caprese salade, focaccia en nog veel meer. Er is een ruime keuze voor het hoofdgerecht, met maar liefst 16 verschillende soorten pizza’s om uit te kiezen! Daarnaast kun je de pizza’s ook meenemen als je liever thuis wilt genieten.

Adres
Volksstraat 13
2000 Antwerpen

Pasta Hippo Vino

Midden in het Historisch Centrum vindt u het Frans – Italiaans restaurant Pasta Hippo Vino. Je kan hier genieten van diverse pasta gerechten. De pasta wordt volledig huisgemaakt! Pasta Hippo Vino is ook een wijnbar waar je diverse lekkere wijnen kan terugvinden.

Adres
Oude Koornmarkt 32-34
2000 Antwerpen

Pici

Op de Dageraadplaats vindt u restaurant Pici. Het pastarestaurant maakt dagelijks al zijn pasta vers klaar. De uitbater van dit restaurant heeft naast dit succesvolle pastarestaurant ook nog een pizzarestaurant, Standard. Voor ieder wat wils dus!

Adres
Dageraadplaats 13
2018 Antwerpen

Le Pristine

Restaurant Le Pristine is een Italiaans sterrenrestaurant opgericht door Sergio Herman. U kan hier genieten van de Italiaanse keuken gecombineerd met lokale vis- en schaaldierspecialiteiten.

Adres
Lange Gasthuisstraat 13
2000 Antwerpen

Danieli Il Divino

In het koetshuis van Kasteel den Brandt bevindt zich Italiaans restaurant Danieli Il Divino. Hier kan u niet enkel proeven van de klassieke Italiaanse keuken, maar ook van de prachtige locatie. Ideaal als u uw lunch of diner wilt combineren met een wandeling in het park.

Adres
Beukenlaan 12
2020 Antwerpen

L’Enoteca

L’Enoteca is een Italiaanse wijnbar en de ‘place to be’ voor heerlijke verse pasta’s. U kan hier in een intieme sfeer en met uitstekende service volop genieten.

Adres
Grotehondstraat 5
2018 Antwerpen