5 vegetarische restaurants in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 10 januari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |
humm5
hart
© HART

Ontbijten, brunchen of lunchen? Het kan hier allemaal! Bij Hart serveren ze de pure plantaardige keuken. Zoet of hartige kost? Er is voor ieder wat wils. Van lekkere pancakes tot vegan lasagne. Je vindt hier ook heerlijke cold pressed juices!

Adres
Minderbroedersrui 34
2000 Antwerpen

simoneskitchen 1
© Simone's kitchen

De eigenares van Simone’s kitchen en haar team creëren de meest originele en diverse gerechten met de bedoeling je ervan te overtuigen dat plantaardig eten een voedzaam effect heeft op je lichaam en geest.

Adres
Breughelstraat 32
2018 Antwerpen

debroersvanjulienne6
© DIM Dining

Traiteur vegetarisch restaurant De Broers van Julienne zijn een vaste waarde in Antwerpen. Ze serveren verschillende soepen, quiches en taarten die je ook mee naar huis kan nemen. Het prijskaartje licht hier iets hoger omdat alle gerechten handgemaakt en extra vers zijn. Je kan hun menu ook bestellen via Ubereats of Deliveroo.

Adres
Kasteelpleinstraat 45/47
2000 Antwerpen

Camion

camion1
© Camion

Camille & Bogion, de 2 eigenaressen serveren hoog culinair vegan gerechten met bijpassende natuurwijnen of cocktails. Hier wordt volop gewerkt met lokale producten. Je kan er onder andere vegan prepare, pesto of rodebiet pannenkoekjes eten.

Adres
Paleisstraat 7
2018 Antwerpen

humm3
© HUMM

Humm is een Oosters geïnspireerd lunchrestaurant. Het geweldige interieur en de smaakvolle falafelballetjes zorgen voor die ultieme zuiderse sfeer. Je kan er genieten van heerlijke gerechtjes om te delen maar ook verschillende street food gerechten.

Adres
Dageraadplaats 33
2018 Antwerpen