De 4 tofste lunch plekjes in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 11 januari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |

In Antwerpen zijn er een heel aantal leuke hippe lunch plekjes te vinden. Ideaal voor tijdens een dagje shoppen in ‘t stad.

Wasbar

Wasbar is mijn favoriete plekje in Antwerpen voor een heerlijke lunch. Er staan zoveel lekkere dingen op de kaart dat het moeilijk kiezen is. Van bagels – salades tot pancakes. Wasbar is zo populair dat ze maar liefst 4 vestigingen hebben in Antwerpen waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen of dineren.

Vestigingen
Graanmarkt 5
2000 Antwerpen

De Keyserlei 43
2018 Antwerpen

Melkmarkt 15
2000 Antwerpen

Graaf van Egmontstraat 5
2000 Antwerpen

Charlie’s

Op zoek naar een koffiebar in Antwerpen-Zuid waar je ook lekker kan lunchen? Dan is Charlie’s de ideale plek om te genieten van een heerlijke lunch! Je kan er ook terecht voor een heerlijk ontbijt, of een lekker stukje taart. Je voelt je hier direct thuis! Dit kan ook niet anders want Charlotte de uitbaatster baat een paar huizen verder ook een bed en breakfast uit.

Adres
Volkstraat 63
2000 Antwerpen

Tinsel

Bij eetcafé Tinsel op het Antwerpse Zuid kan je lekker ontbijten, lunchen en brunchen. Lekkere gerechten aan fijne prijzen. Het speciale aan deze zaak is dat je zelf je bestelling moet noteren en deze dan afgeven aan de bar. Zo kan je rustig beslissen wat je wil bestellen.

Adres
Sint-Paulusplaats 30
2000 Antwerpen

Crumbles & beans

Crumbles & beans is een gezellige ontbijt en lunchspot in Antwerpen Noord. Voor de lunch serveren ze heerlijke broodjes, soepen en quiches. Afsluiten kan je met een heerlijk stukje homemade taart of cake.

Adres
Lange Dijkstraat 16
2060 Antwerpen