5 heerlijke foodsharing spots in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 13 februari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , |
humm3

YUST

Bij YUST kan je niet enkel overnachten maar ook genieten van een heerlijke maaltijd. Chef Laurens Jasperse serveert de heerlijkste food sharing gerechtjes met een brede waaier aan smaken uit elke hoek van de wereld.

Adres
Coveliersstraat 6
2600 Antwerpen

HUMM

Op de dageraadplaats in het Antwerpse Zurenborg vind je HUMM. Ze serveren heerlijke Midden-Oosterse maaltijden in een modern jasje. Heerlijke plant based mezze, gerechtjes die letterlijk gemaakt worden om te delen.

Adres
Dageraadplaats 33
2018 Antwerpen

Tapasbar TÍO

Tío een tapas, wijnbar te vinden op de Marnixplaats in Antwerpen.
Op het menu vind je een ruim assortiment aan tapas, maar ook lekkere zuiderse grillgerechten. De ideale plek om gezellig met de familie te genieten van heerlijke food sharing gerechtjes.

Adres
Marnixplaats 7
2000 Antwerpen

Varelli

Het Griekse restaurant Varelli mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Hier maken ze de allerlekkerste mediterraanse mezze klaar, ze worden bereid door chef Thanassis. Alles op de kaart is bedoeld om te delen net zoals in Griekenland.

Adres
Plantinkaai 15
2000 Antwerpen

Lunsjes

Restaurant Lunsjes is een familiezaak waar ze traditionele Oosterse gerechten serveren met Europese ingrediënten en technieken. Kies hier voor het foodsharing menu en laat je verrassen door de chef! Heerlijk genieten in een gezellig interieur.

Adres
Kasteelpleinstraat 71/1
2000 Antwerpen