Leuke betaalbare restaurants Antwerpen

Gepubliceerd Op: 13 februari 2024|Door |Categorieën: Eten & drinken|

De Griekse Taverne

Midden in het levendige hart van Antwerpen bevindt zich De Griekse Taverne. Gelegen in het Griekse Huis, biedt dit restaurant een bescheiden, maar verrukkelijke reis door de Griekse keuken. Verwacht hier geen tierelantijntjes of standaardmenu’s, maar een authentieke culinaire ervaring uit Griekenland. Van perfect gegrilde sardientjes en smaakvolle biefstukken tot pittige worstjes en sappige garnalen; elke hap is een smaakexplosie. De verse salades met feta, pepers en olijven zijn eveneens een genot voor de smaakpapillen. Of je nu met je partner komt, met vrienden of met familie, dit is dé plek om te genieten van een heerlijke en betaalbare Griekse maaltijd.

Adres
Vlasmarkt 28
2000 Antwerpen

Falafel King

In het centrum van Borgerhout bevindt zich Falafel King. Je stapt er binnen in een warme omgeving met verrukkelijke gerechten uit het Midden-Oosten. Het restaurant staat bekend om zijn specialiteit: falafel, maar ook andere heerlijke delicatessen worden hier vers bereid. Alles, van de tahini en hummus tot de falafel en het brood, wordt in eigen keuken gemaakt om de authentieke smaken te waarborgen. Op het menu vind je een scala aan klassieke gerechten uit het Midden-Oosten, van romige hummus tot verrukkelijke flatbreads. Voor een broodje, salade en een drankje naar keuze betaal je €10, voor een falafelschotel €9.

Adres
Hogeweg 2
2140 Antwerpen

Tota Empanada

Tota Empanada werd opgericht door een Argentijnse familie die graag hun passie voor de authentieke en zelfgemaakte empanadas willen delen. Empanadas zijn gevulde deeghapjes die worden gebakken of gefrituurd. Ze hebben een scala aan heerlijke vullingen zoals kip, rundvlees, zoete aardappel, pompoen, mais of linzen. Bij Tota Empanada geniet je van heerlijke empanadas bereid volgens traditionele Argentijnse recepten. Vier empanadas zijn zeker voldoende op je honger te stillen en kosten €18.

Adres
Hoogstraat 24
2000 Antwerpen

Knees To Chin

Als je op zoek bent naar de lekkerste spring rolls dan ben je bij Knees to Chin aan het juiste adres. De vulling van de spring rolls worden aangepast aan seizoensgebonden producten. Ze zijn ook vrij van lactose en zeer laag in gluten. Voor één spring roll betaal je €4,30. Knees To Chin combineert Aziatische smaken met lokale ingrediënten. Het kookteam bestaat uit mensen afkomstig uit diverse regio’s in Vietnam. Hun diepgaande kennis van regionale gerechten en de eigen street food-cultuur geven elk gerecht een unieke smaak.

Adres
Kammenstraat 29
2000 Antwerpen

Ni Shifu

Op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Ni Shifu een Sichuan Cuisine & Fondue restaurant, gelegen nabij het centraal Station van Antwerpen. Chef Ni Shifu staat bekend om zijn buitengewone kookkunsten die kunnen evenaren met Chinese topchefs. De authentieke Sichuan-keuken staat bekend om haar krachtige smaken afkomstig van het overvloedige gebruik van knoflook en chilipepers, en de unieke smaak van Sichuan-peper. Voor een royale portie gebakken rijst met kip betaal je €13,50. Dit, samen met de ontspannen sfeer in het restaurant en de gastvrije eigenaars, maakt dat we er zeker van zijn dat je hier snel weer zult terugkeren.

Adres
Breydelstraat 8
2018 Antwerpen