De comeback van boterhammen: ontdek de luxevarianten in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 14 juni 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|

Ontdek de comeback van boterhammen in Antwerpen, waar de aloude favoriet een luxe make-over heeft gekregen. Niet langer beperkt tot de lunchboxen van kinderen, zijn boterhammen nu een volwassen culinaire ervaring geworden. We hebben een selectie gemaakt van de beste adresjes in Antwerpen waar je kunt genieten van de weelderige en verfijnde versies van dit geliefde gerecht. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de stad, terwijl je de boterhammen van een nieuwe generatie ontdekt.

Kyro

Kyro is een gloednieuwe lunchbar in de brederodewijk van Antwerpen. Het menu is redelijk beperkt maar Japans geïnspireerd en superlekker!

Adres
Bresstraat 23
2018 Antwerpen

Boterhammen Victor

Boterhammen Victor, hier vind je boterhammen van een topchef. Je hebt een ruime keuze uit verschillende boterhammen, zoals een caesar sandwich of een boterham met kaas en groenten.

Adres
Oudemansstraat 34
2000 Antwerpen

Rush Rush

Rush Rush is een koffiebar in het Antwerpse Zurenborg. Toch kan je er ook terecht voor een heerlijke lunch. Het menu wisselt geregeld af en bevat af en toe de lekkerste boterhammen.

Adres
Lange Altaarstraat 29
2018 Antwerpen

Cannolo

Cannolo is een Siciliaans streetfood restaurant. Je vindt er de typische gebakjes uit Sicilië maar ook hun versie van de Amerikaanse pastrami sandwich, gevuld met laagjes Italiaanse charcuterie, olijvensalade en kaas uit Sicilië, een echte aanrader!

Adres
huikstraat 2
2000 Antwerpen

Moss

Moss is een ontbijtrestaurant in Antwerpen dat ondertussen al heel bekend is op het Antwerpse Zuid. Van verschillende quinoa sandwiches tot heerlijke toasts, je vindt het er allemaal! Ook de vegan lovers kunnen hier kiezen uit verschillende sandwiches.

Adres
Volkstraat 11/13
2000 Antwerpen.

Boker Tov

Ontdek de lekkerste Midden-Oosters getinte boterhammetjes bij Boker Tov. Een Israelisch Deli restaurant. Hier eet je de lekkerste Pastrami sandwiches!

Adres
Doornelei 2
&
Zeevaartstraat 8
&
Graaf van Egmontstraat 56
2000 Antwerpen