High Tea in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 15 december 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|
domestic hightea

Zin in een Engelse afternoon tea? Tegenwoordig heb je verschillende plekken in Antwerpen waar je terecht kan voor een klassieke high tea. Voor lekkere minisandwiches, kleine gebakjes en heerlijke thee moet je hier zijn!

Duke of Antwerp

Bij Duke of Antwerp kan je tussen 14 en 17u terecht voor een luxe high tea. Deze authentieke gastropub is ideaal gelegen op wandelafstand van het Centraal Station, midden op de Keyserlei. Je kan je bij deze high tea verwachten aan lekkere minisandwiches, huisgemaakte scones en patisserie en natuurlijk lekkere thee, koffie en warme chocolademelk.

Adres
Keyserlei 29
2018 Antwerpen

Domestic

De bakkerijen van Domestic staan niet voor niets in onze city tips. Naast brood en viennoiserie van topkwaliteit kan je bij Domestic centrum ook genieten van een lekkere high tea in hun salons. Op de bovenverdieping van hun prachtige locatie in de Lange Gasthuisstraat hebben ze twee salons, een gouden en een roze. In dit luxe interieur kan je van dinsdag tot zaterdag van 11 tot 18u steeds proeven van een uitgebreide high tea.

Adres
Lange Gasthuisstraat 5
2000 Antwerpen

The Antwerp Tea Party

Een theewinkel en tearoom in één, dat vind je bij The Antwerp Tea Party. The Antwerp Tea Party is de ‘place to be’ voor theeliefhebbers. Ze hebben een aanbod van wel meer dan 300 kwaliteitstheeën. Voor hun high tea is reserveren een must, want alles wordt elke dag vers bereid.

Adres
Paardenmarkt 69-71
2000 Antwerpen

Marolus

Marolus heeft maar liefst twee locaties, waarvan eentje in hartje Antwerpen. Naast decadente taarten, kaneelrollen en wafels kan je hier ook terecht voor high tea. Bij hun high tea krijg je een greep uit hun aanbod aan taarten, geserveerd samen met scones en hartige minisandwiches en wraps.

Adres
Hendrik Conscienceplein 14
2000 Antwerpen

Salon de The Claude

Salon de The Claude heeft een luxueuze uitstraling en dat is niet zonder reden. Het theesalon focust zich op rust, schoonheid en gastvrijheid. U kan hier van woensdag tot zondag genieten van een lekkere afternoon tea. De scones worden versgebakken, de sandwiches belegd door de chef en de heerlijke taartjes komen van patisserie DelRey.

Adres
Hendrik Conscienceplein 5
2000 Antwerpen