De beste bakkers in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 17 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: |
domestic hightea

Bakkerij Goossens

Bakkerij Goossens is een van de meest hoogstaande bakkers in Antwerpen. En daarbij ook al de oudste! Met hun begindatum in 1884 hebben zij misschien wel de meest authentieke brood- en patisserierecepten van Antwerpen in hun handen.

Adres
Korte Gasthuisstraat 31
2000 Antwerpen

Domestic

Domestic bakkerij is een traditionele Franse bakkerij. Ze hebben drie vestigingen in Antwerpen: een op Zurenborg, een in het Historisch Centrum en een aan Harmonie. Je kan hier terecht voor overheerlijke croissants, versgebakken krokante broden en voor pareltjes van taarten. Zeker een bezoekje waard dus!
Adres
Steenbokstraat 37
2018 Antwerpen

Markgravelei 95
2018 Antwerpen

Lange Gasthuisstraat 5
2000 Antwerpen

Kleinblatt

Kleinblatt is de grootste koosjer bakker van België. Je kan hier terecht voor authentieke broden, maar ook voor Joodse en Oost-Europese specialiteiten. Ideaal voor wie eens iets nieuws wilt proberen!

Adres
Provinciestraat 206
2018 Antwerpen

Bakkerij Broos

In Bakkerij Broos op ’t Zuid kan je zelfs vegan koffiekoeken bestellen. Altijd al benieuwd geweest hoe authentiek een veganistische koffiekoek kan smaken? Dan is Bakkerij Broos de bakker om te proberen!

Adres
Volkstraat 12
2000 Antwerpen

Bakkerij Boulot

Bakkerij Boulot is misschien wel de bekendste bakker van Borgerhout. Ze worden geprezen om hun desembrood en hun overheerlijke croissants.

Adres
Sint-Marcusstraat 27
2140 Antwerpen

Dellafaille

Dellafaille is een echte banketbakkerij. Nood aan een ontbijt vol verwennerij? Dan is bakkerij Dellafaille de place to be.

Adres
Museumstraat 2
2000 Antwerpen

Panamarenkoplein 3
2000 Antwerpen

Nassaubrug zn
2000 Antwerpen