De gezelligste marktjes in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 18 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken, Shoppen|
exotischemarkt

Elke dag is er wel ergens een markt in Antwerpen. Met zijn talrijke pleinen is Antwerpen dan ook de ideale stad om op marktjes rond te snuisteren. Enkele van de gezelligste markten in Antwerpen vindt u hier.

Dinsdag

Op dinsdag vindt u in Berchem op het Rooiplein steevast een kleinschalig marktje. Het is een echte allerlei-markt waar je weleens op ware schatten zou kunnen botsen!

Praktisch: Rooiplein, 8-13u

Woensdag

In hartje Antwerpen-Noord kan u elke woensdag een van de grotere markten van Antwerpen bezoeken. Op het Sint-Jansplein verzamelen tot wel 270 kraampjes met voedsel, kleding… U kan hier alles vinden!

Praktisch: Sint-Jansplein, 8-13u

Donderdag

Op de Dageraadplaats kan u elke donderdag een gezellige markt vinden. Ideaal om een marktbezoek te combineren met een lekkere brunch in een van de eetplekjes op Zurenborg!

Praktisch: Dageraadplaats, 8-13u

Zaterdag

exotischemarkt
© Coolinary

Elke zaterdag vindt de exotische markt plaats. U kan hier terecht voor onder andere lokale, Turkse, Marokkaanse en zuiderse specialiteiten. Er is voor ieder wat wils!

Praktisch: Theaterplein en de Oudevaartplaats, 8-16u

Zondag

biomarkt
© Victoriano Moreno

Wie interesse heeft in bioproducten, moet eens een bezoekje brengen aan de biomarkt. Op het Falconplein verzamelen elke zondag een 25-tal marktkramers met een liefde voor bio en gezond leven.

Praktisch: Falconplein, 9-16u