6x culinair genieten in sterrenrestaurants in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 21 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , |
the jane antwerpen

De sterrenrestaurants in Antwerpen zijn talrijk. Aan topchefs en hoogwaardige culinaire ervaringen is er geen gebrek. Enkele van onze favoriete sterrenrestaurants vindt u hier:

’t Zilte

Restaurant ’t Zilte heeft maar liefst 3 Michelin sterren. Het restaurant is gelegen op de 9e verdieping van het MAS. U kan hier dus rekenen op een prachtige skyline!

Michelin
3 Stars

The Jane

Misschien wel een van de bekendste sterrenrestaurants van Antwerpen is The Jane, een restaurant van Nick Bril. Verfijnde en gastronomische gerechten zijn hier gegarandeerd.

Michelin
3 Stars

Restaurant Franq

Restaurant Franq biedt u Frans-Belgische keuken van sterrenkwaliteit. Het is een van de vele niet te missen sterrenrestaurants in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Michelin
3 Stars

Fine Fleur

Bij Fine Fleur kan u rekenen op een ware smaaksensatie. U kan hier zelfs een ‘private dining experience’ aanvragen, voor als u een intiem diner met uw gezelschap wenst.
Michelin
3 Stars

DIM Dining

DIM Dining neemt u mee in een gastronomische ervaring beïnvloed door Aziatische en voornamelijk Japanse smaken. Een bezoekje aan DIM Dining is een totaalbeleving die u niet wilt missen.

Michelin
3 Stars