7x cocktailbars in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 21 december 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|

De laatste jaren zijn er steeds meer cocktailbars te vinden in Antwerpen. Om je zoektocht naar een lekkere cocktail makkelijker te maken, lijsten wij de beste cocktailbars hier voor je op.

Dogma

Dogma Cocktails werd in 2020 verkozen tot beste cocktailbar van Europa door reiswebsite Big 7 Travel. De cocktails hier gaan van klassieke toppers tot de meest unieke creaties. Naast heerlijke cocktails kan je hier ook vertoeven in een fantastisch interieur.

Adres
Wijngaardstraat 5
2000 Antwerpen

Plantage

In hartje Zurenborg vind je cocktailbar Plantage. In de zomer kan je hier van je cocktail genieten op hun gezellige terras op de Dageraadplaats.

Adres
Dageraadplaats 22
2018 Antwerpen

Bar Tikila

Op ’t Eilandje kan je terecht bij Bar Tikila. Hier vind je de beste tequila-based cocktails. Bar Tikila is een cocktailbar waar een feestelijke sfeer hangt en waar je kan rekenen op kwalitatieve cocktails.

Adres
August Michielsstraat 2
2000 Antwerpen

Bar Burbure

Bar Burbure is een luxueuze cocktailbar op ’t Zuid. Je kan hier niet enkel terecht voor hoogwaardige cocktails, maar ook voor een uitgebreide wijn, champagne en likeurkaart. Mag het nog wat decadenter? Je kan hier ook een sigaar bestellen om op het terras te roken.

Adres
Vlaamsekaai 41
2000 Antwerpen

Bar Zar

Bar Zar is niet zomaar een cocktailbar. Zowel het interieur als de cocktails bevatten hier een exotisch tintje. Ze hebben een aanbod aan cocktails op basis van thee, een uniek en vooral heel lekker concept!

Adres
Pourbusstraat 8
2000 Antwerpen

Cocktails at Nine

Voor een klassieke en wat chiquere cocktailbar moet je bij Cocktails at Nine zijn. Deze stijlvol ingerichte cocktailbar is gelegen vlakbij de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouw Kathedraal. Ze hebben een uitgebreide cocktailkaart waar iedereen zijn smaak in kan vinden!

Adres
Lijnwaadmarkt 9
2000 Antwerpen

Belroy’s Bijou

Belroy’s Bijou is een sfeervolle cocktailbar in Antwerpen. In 2021 werd deze bar zelfs verkozen tot beste cocktailbar van België. Voor een goede cocktail zit je hier dus gegarandeerd aan het juiste adres!

Adres
Graaf van Egmontstraat 20
2000 Antwerpen