Romantisch eten in Antwerpen: De perfecte plek voor een gezellige date

Gepubliceerd Op: 22 november 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|

Antwerpen biedt een scala aan culinaire schatten die de perfecte setting vormen voor een romantische date. Van charmante ontbijtadresjes tot idyllische lunchplekken en verfijnde dinermogelijkheden, Antwerpen heeft voor elk wat wilt.

Barnini

Bij Barnini voel je je meteen thuis. De warmte van de verwarming omarmt je, het interieur bestaat ui een eclectische mix van meubels en de heerlijke bagels maken de ervaring compleet. Dit gezellige plekje is een favoriet ontbijtadresje onder de locals, vaak gevuld met energieke studenten. Terwijl het terras uitnodigt om de eerste zonnestralen mee te pikken. Als je op zoek bent naar een charmante ontbijtplek in Antwerpen, raden we Barnini zeker aan!

Adres
Oudevaartplaats 10
2000 Antwerpen

Het Gebaar

Voor een lunch waarbij je zintuigen geprikkeld worden is Het Gebaar de perfecte plek. Het idyllische decor, een betoverend kasteeltje verborgen in de groene oase van de Antwerpse kruidentuin, wekt nieuwsgierigheid op. Bovendien zijn de gerechten echt pareltjes waardoor elke hap een culinair avontuur wordt.

Adres
Leopoldstraat 24
2000 Antwerpen

Sombat Thai Cuisine

Een gezellig huiselijk restaurant, compleet met een knapperend haardbuur en uitzicht op een betoverende binnentuin, is een goed bewaard geheim dat je moet ontdekken om het te waarderen. De authentieke gerechten nemen jou en je gezelschap direct mee op een culinaire reis naar Thailand.

Adres
Desguinlei 196
2000 Antwerpen

Tazu

Bij Tazu kan je genieten van de weelderige combinatie van cocktails en sushi. Verscholen in een charmant straatje in het historisch centrum van Antwerpen, Biedt Tazu een unieke ervaring. In 2023 werd Tazu bekroond met een Gault&Millau voor de beste cocktailbar van het jaar. Een bezoekje aan Tazu staat garant voor een onvergetelijke culinaire en drankbeleving.

Adres
Vlaaikensgang 8a
2000 Antwerpen