Thaise restaurants in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 25 april 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|

Tawan Thai

© Tawan Thai

Tawan Thai is een Thais restaurant gelegen in het Antwerpse stadscentrum. Bij binnenkomst in de ruimte met muntgroene muren worden fijnproevers van de gevarieerde Thaise keuken hartelijk ontvangen. Het menu biedt een uitgebreide selectie van smakelijke wokgerechten, zoals tofu met cashewnoten en diverse groenten, evenals verleidelijke, knapperige en pittige salades. Bovendien kunt u genieten van perfect bereide gerechten zoals de sappige eend met krokant vel of het gefrituurde varkensvlees met sesamzaadjes.

Adres
Van Arteveldestraat 3
2000 Antwerpen

Siam Sally

© Siam Sally

SiamSally is een Thaise streetfood restaurant. Hun huis specialiteit, Dim Sim’s, De Thaise variant van de meer bekende Dim Sum’s. Hier vind je 5 verschillende smaken, geïnspireerd op de 5 smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami.

Adres
Bleekhofstraat 11a
2018 Antwerpen

© May's

In de gezellige wijk Zurenborg vindt u May’s, een trendy restaurant dat bekend staat om zijn verrukkelijke Thaise gerechten, maar waar u ook kunt genieten van traditionele Vlaamse klassiekers en een smakelijke lunch. Voor groepen biedt May’s een Thais buffet aan, zodat u gezellig samen kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Adres
Dageraadplaats 11
2018 Antwerpen

Kai Thai

© Kai Thai

Kai Thai is een Thais restaurant op het Zuid in Antwerpen. Hier ontdek je de authentieke hedendaagse Thaise keuken. Orathai kookt er met passie en dat proef je zeker in de gerechten. Ze is opgegroeid op het Thaise platteland dus kent de Thaise keuken als geen ander!

Adres
Bolivarplaats 2
2000 Antwerpen