5x opwarmen in koffie- en chocoladebars

Gepubliceerd Op: 29 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken, Shoppen|Tags: , |

Zoek je een plekje om met een lekker warm drankje op te warmen in Antwerpen deze winter? Dan zijn dit de plekken om te verkennen:

Quetzal

© Quetzal Antwerpen

Quetzal is een decadente chocoladebar in hartje Antwerpen. Je kan hier terecht voor de meest klassieke en meest alternatieve chocolademelken, steeds met de chocolade van jouw keuze. Ook de brownies zijn hier niet te missen!

Adres
Lijnwaadmarkt 11
2000 Antwerpen

Café Mundi

© Café Mundi

In het Historisch Centrum vind je Café Mundi, een espressobar. Ze werken samen met hun buurman, branderij Cross Roast, die de koffie wekelijks brandt. Voor authentieke smaakvolle koffie ben je hier aan het juiste adres.

Adres
Oude beurs 24
2060 Antwerpen

Normo Coffee

© Normo Coffee

Bij Normo Coffee ben je aan het juiste adres als je houdt van goede zwarte koffie. Ze hebben hun eigen branderij in Borgerhout en werken met lokale boeren uit verschillende regio’s voor hun koffiebonen.

Adres
Minderbroedersrui 30
2000 Antwerpen

Amici Coffee & Books

© Amici - Coffee & Books

Koffiebar Amici bevindt zich in de gezellige Kammenstraat. Hier kan je rekenen op goede koffie en uitstekende service. Het grootste deel van de werknemers in deze koffiebar zijn mensen met een verstandelijke beperking die hun job met grote passie uitvoeren.

Adres
Kammenstraat 49
2000 Antwerpen

Black & Yellow

© Black & Yellow

Wie een meer urban sfeer verkiest, moet in koffiebar Black & Yellow zijn. Met zijn strakke stadse interieur en mellow hiphopmuziek op de achtergrond is Black & Yellow een unieke en hippe koffiebar. De koffie van Black & Yellow is te vinden op ’t Eilandje, vlak bij het MAS.