7x Aziatische restaurants in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 30 november 2022|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , , |

Umami

Umami is gelegen op het Zuid in Antwerpen. Het is een sfeervol restaurant waar ze Aziatische gerechten serveren. De open keuken geeft een blik op het werk van de chefs.

Adres
Luikstraat 6
2000 Antwerpen

Wagamama

Wagamama betekent in het Japans iemand die eigenwijs en vastberaden is. Dit kan je zeker terugvinden in de lekker gerechten die ze voorschotelen. Wagamama biedt ook een ruim assortiment vegetarische en plantaardige opties aan.

Adres
De Keyserlei 1
2000 Antwerpen

Satay

De gerechten bij Satay zijn geïnspireerd op de befaamde street food uit Azië. Chef Christophe reisde hiervoor vele maanden door Azië om de lokale keukens daar te ontdekken. Dit restaurant is een gezellige plek in het midden van ’t stad waar je kan genieten van een snelle lunch of een gezellig diner.

Adres
Wijngaardbrug 8
2000 Antwerpen

Orymaz

Dit Aziatisch restaurant is de te vinden op het Eilandje in Antwerpen. Het team van Orymaz serveert gerechten met authentieke Oosterse smaken.
De keuken kan je vanuit de zaal bewonderen, zo beleef je het maken van de gerechten vanop de eerste rij.

Adres
Godefriduskaai 10
2000 Antwerpen

Sum Sum

Sum Sum is niet zomaar een Dim Sum restaurant. Ze maken de super lekkere dim sum volledig zelf volgens hun geheime recept! Maar eerlijk toegegeven ook hun Noodles zijn overheerlijk!

Adres
Leopold de Waelstraat 3
2000 Antwerpen

Lunsjes

Chef Likun Jiang combineert de Aziatische wereld met Westerse invloeden. Je vindt er dumplings met unieke vullingen, heerlijke ribbetjes, en veel meer. Je kan er gerust ook maaltijden meenemen naar huis of laten leveren.

Adres
Kasteelpleinstraat 71
2000 Antwerpen

Dim Dining

Bij Dim Dining kan je genieten van een intieme en onvergetelijke eetervaring. Ze combineren het Aziatische met westers geïnspireerde smaken. Bij elk gerecht streven ze naar perfectie, geen wonder want die restaurant heeft namelijk 1 Michelin ster en scoort 15/20 bij Gault&Millau.

Adres
Vrijdagmarkt 7
2000 Antwerpen