De beste hotels in Antwerpen: van goedkoop tot luxueus

Gepubliceerd Op: 3 november 2022|Door |Categorieën: Reizen|Tags: |

De beste budgethotels in Antwerpen

The ASH

The ASH ligt in het stadscentrum van Antwerpen. Je hebt toegang tot een gedeelde keuken en tuin. Hier vind je gemengde kamers maar ook tweepersoonskamers.

Kabas Hostel

Kabas hostel ligt midden in het centrum. Verschillende musea en leuke cafétjes liggen op wandelafstand van deze hostel. Je hebt keuze uit een gemengde slaapzaal of een tweepersoonskamer. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, kluisjes en wifi.

YUST

Bij YUST bevind zich in Antwerpen Berchem op 2,7 km van het stadscentrum. YUST biedt een restaurant, bar, gemeenschappelijke lounge en tuin. Je hebt er ook toegang tot een gedeelde keuken.

Alle kamers zijn voorzien van beddengoed, een eigen badkamer en airconditioning. In sommige kamers is er ook een zithoek.

De beste luxueus hotels in Antwerpen

Hilton Antwerp Old Town

Kom tot rust in deze drukke stad in het luxueuze Hilton Antwerp Old Town hotel. Dit hotel bevindt zich aan de groenplaats. Geniet de hele dag van eten en drinken, 24-uurs roomservice, toegang tot het fitnesscentrum en het zonneterras op het dak. Ze hebben ook hun eigen restaurant blend 32 Kitchen & bar.

Hotel Julien

Een hotel in een 16de eeuws pand. Bewonder hier het minimalistische design en de eigentijdse inrichting van het hotel. Hier kan je genieten van een geweldig uitzicht op het dakterras.

Hotel Le Tissu

Elke ochtend kan je genieten op het terras met uitzicht op het park. De kamers zijn versierd met designstoffen en houten accenten.