Een bourgondisch weekend in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 6 maart 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken, Evenement, Shoppen|Tags: , |

Zin in een bourgondisch weekend in Antwerpen? Dan hebben wij vier leuke plekjes voor je uitgezocht. Antwerpen heeft een overvloed aan restaurants en cafés. Hierdoor is het soms lastig om een goede keuze te maken. Daarom selecteerde wij de ideale plekjes voor een bourgondisch weekend in Antwerpen

Geniet van een lunch bij Local Store

© Local Store

Bij Local Store lijkt het precies alsof je buiten zit met de vele ramen en de het grote aanbod aan planten. Tijdens je lunch kan je kiezen welke planten je graag wil want ze zijn ook te koop. Je kan er verschillende dingen eten zoals soep, salades en broodjes. Alles is heerlijk en ook geschikt voor vegetariërs.

Drink een drankje aan de Stroom

© Unsplash

Ga gezellig een drankje drinken bij de rivier de Stroom in een gezellige haven. Op het MAS kan je helemaal bovenaan genieten van een prachtig 360° uitzicht over Antwerpen. Langs het water liggen verschillende gezellige restaurants en cafétjes. Als het zonnetjes schijnt kan je hier het best in de namiddag vertoeven.

Black Smoke met rooftop bar

© Black Smoke

Ben jij een barbecue liefhebber? Dan ben je bij Black Smoke zeker aan het juiste adres! Bij Black Smoke kan je heerlijk genieten van een lunch of diner. Als het goed weer is kan je zelfs plaatsnemen op hun rooftop bar en genieten van een mooi uitzicht. Terwijl de cocktailshakers achter de bar hun ritmische beats creëren, kun je luisteren naar de fijne achtergrondmuziek. Als je geen alcohol wilt drinken, bestel dan de huisgemaakte ice tea.

Ga dansen bij Ampere

© Ampere

Zin in een avondje uit? Ga naar Ampere, een club die letterlijk underground ligt onder het centraal station. Hier worden verschillende concerten en feesten gegeven. Ampere is één van de grootste clubs van Antwerpen. Zorg dus zeker dat je op tijd bent of koop je ticket opvoorhand om lange rijen te voorkomen.