7x de mooiste boutique hotels in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 6 juni 2023|Door |Categorieën: Reizen|

Overnachten in een boutique hotel is ideaal als je in een rustige, intieme en luxueuze sfeer wilt overnachten. In Antwerpen vind je enkele prachtige boetiekhotels. Hier alvast enkele van onze favorieten!

HotelO Kathedral

Midden in het Historisch Centrum van Antwerpen vind je HotelO Kathedral. Recht tegenover de kathedraal kan je hier genieten van prachtige kamers ingericht met design-meubels.

Adres
Handschoenmarkt 3/5
2000 Antwerpen

Raphael Suites

Raphael Suites heeft absoluut adembenemende suites in de aanbieding. Elke kamer is voorzien van een kleine keuken en eetruimte. De ruimtes zijn daarnaast ook subliem ingericht.

Adres
Schuttershofstraat 55
2000 Antwerpen

Hotel De Witte Lelie

De Witte Lelie is een klein en intiem hotel in het centrum van Antwerpen. Elke kamer is hier uniek ingericht. Ook de lobby heeft een echte eyecatcher, een fameuze panterprint bank!

Adres
Keizerstraat 16
2000 Antwerpen

B&B Yellow Submarine

B&B Yellow Submarine is een unieke accommodatie gelegen in het hart van Antwerpen. Deze bed and breakfast is gevestigd in een historisch pand uit de 19e eeuw en heeft een sfeervolle inrichting met oog voor detail. Deze plek is ideaal voor wie de stad wil verkennen, want de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

Adres
Falconplein 51
2000 Antwerpen

Hotel Pilar

Hotel Pilar is een uniek boetiekhotel in het hart van Antwerpen. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerd pand uit de jaren ’30 en combineert moderne en vintage elementen tot een unieke sfeer.

Adres
Leopold de Waelplaats 34
2000 Antwerpen

Hotel Le Tissu

Hotel Le Tissu is een prachtig hotel gelegen in het hippe Zurenborg in Antwerpen. Het hotel is gevestigd in een voormalige textielfabriek uit de 19e eeuw. Het hotel beschikt ook over een gezellige lounge bar, waar u kunt ontspannen en genieten van een drankje na een lange dag sightseeing in de stad.

Adres
Brialmontlei 31
2018 Antwerpen