Nieuwe hotspot in Antwerpen: Bakkerij funk

Gepubliceerd Op: 6 december 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken, Shoppen|

Antwerpen verwelkomt binnenkort Bakkerij Funk in het hartje van de stad. Bakkerij Funk is een gloednieuw bakkerijconcept ontstaan door Dennis van Peel oprichter van het bekende “Have A Roll” en Lisa Wynen, medezaakvoerder. Bakkerij Funk  wordt een combinatie van versgebakken lekkernijen, verrukkelijke koffie en authentieke wijnen. Dit uniek concept is ontstaan om mensen te laten genieten van een gezellige babbel met smaakvolle lekkernijen van ’s ochtens tot ’s avonds. Begin de dag met een heerlijk stukje gebak en een kopje koffie en eindig de dag met een glaasje natuurlijke wijn.

Bakkerij Funk

Beginnen doe je met een kopje koffie, hiervoor werkt Funk samen met DOK Roastery voor een aangepaste blend van koffiebonen.

Vegan gebakjes verschillen van week tot week zodat je wekelijks nieuwe smaken kan ontdekken. Natuurlijk zijn er ook de vaste gebakjes zoals heerlijk croissants en chocoladekoeken. Ook gebakjes met blueberry crumble, abrikoos met pudding of appel met marsepein. Yoghurt / oatmeal bowls mogen zeker niet ontbreken bij het ideale ontbijt en kan je hier ook gewoon verkrijgen.

Naast al die zoetigheden zijn er ook hartige opties te verkrijgen, denk maar aan een verse soep en verschillende soorten toasts. Naast de vele vegan opties zijn er ook niet vegan keuzes beschikbaar. Niet te vergeten, de lekkere toasts worden gemaakt met huisgebakken zuurdesembrood.

Tot slot kan je er de hele dag door genieten van heerlijke natuurlijke wijnen. Hier werkt Funk samen met verschillende Belgische leveranciers.

9 december openen ze de deuren, wie brengt er een bezoekje?

Adres

Kronenburgstraat 41A
Antwerpen

Openingsuren

Woensdag tot zondag van 8u tot 18u.