Toprestaurants met een Michelinster in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 16 januari 2023|Door |Categorieën: Eten & drinken|Tags: , , |
fornuis antwerpen zuid 5

Antwerpen barst van de toprestaurants. Bekroonde chefs, Michelinsterren en hoge Gault & Millau scores. Het is hier genieten van gastronomie van de hoogste kwaliteit. Deze sterrenrestaurants mag u zeker niet missen!

’t Fornuis

Restaurant ‘t Fornuis beschrijft zichzelf als rustiek en authentiek. Gelegen in een herenhuis in het Historisch Centrum vindt u hier de meest sfeervolle en piekfijne creaties. De topchef en ambachtsman Johan Segers werd al in 1986 bekroond met een Michelinster. Ook de Gault & Millau score van dit restaurant spreekt voor zich. Met zijn 17/20 is dit een niet te missen sterrenrestaurant.

Adres
Reyndersstraat 24
2000 Antwerpen

fornuis antwerpen zuid 5

Bistrot du Nord

Ook in Antwerpen Noord kan u genieten van culinaire toprestaurants. Bistrot du Nord is een authentieke bistro met een focus op vleesgerechten en orgaanvlees. Een combinatie van traditie en eigenwijsheid maakt hun gerechten tot ware pareltjes. Van Gault & Millau kregen ze een score van 15,5 en ook van de Michelingids kregen ze een ster.

Adres
Lange Dijkstraat 36
2060 Antwerpen

The Butcher’s son

Voor uitstekende vleesgerechten moet u bij The Butcher’s son zijn. Dit restaurant vindt u in de buurt van ’t Groen Kwartier. De meest klassieke gerechten worden hier naar een hoger en origineler niveau getild. Van Gault & Millau kregen ze een score van wel 14,5. Ook de Michelinster staat niet mis op hun restaurant.

Adres
Boomgaardstraat 1
2018 Antwerpen

Restaurant Nathan

In het Historisch Centrum vindt u ook Restaurant Nathan. In 2019 kregen ze hun eerste Michelinster. Het luxueuze interieur in combinatie met de excellente service en de diepgaande smaken maken een bezoek aan dit restaurant tot een gastronomische ervaring. Ook van Gault & Millau kregen ze een score van 15/20.

Adres
Lange Koepoortstraat 13
2000 Antwerpen

Het Gebaar

Restaurant Het Gebaar is een restaurant van topchef Roger van Damme. Hij staat bekend om zijn heerlijke desserts en zijn talent voor patisserie. In Het Gebaar kan u proeven van luxegerechten in een relaxte vibe. Gault & Millau gaf hun dan ook een topscore van 17. Dat ze daarnaast ook een Michelinster kregen kan ook niet verbazen!

Adres
Leopoldstraat 24
2000 Antwerpen