GIO Pizza Bar: heerlijke Napolitaanse pizza in Antwerpen

Gepubliceerd Op: 25 april 2024|Door |Categorieën: Eten & drinken|

GIO Pizza Bar is een hippe nieuwkomer op het Zuid in Antwerpen. Deze trendy pizzabar vind je in de Volksstraat, midden in een bruisende buurt vol food hotspots. Na het denderende succes van Giuseppe’s in Gent, komen de overheerlijke Napolitaanse pizza’s nu naar Antwerpen. Ons team mocht voor de grote opening al eens gaan proeven en we werden zeker niet teleurgesteld!

Een uitgebreid menu

Wat staat er op het menu? Een ruim aanbod authentieke Napolitaanse pizza’s natuurlijk! Maar er zijn ook verschillende traditionele Italiaanse starters en desserts. Als voorgerechtje kozen wij voor de bruschetta en Italian Aperitif, een heerlijk charcuterie board met echte Italiaanse charcuterie en kazen.

Een echte Napolitaanse pizza heeft een hoge kortst en een ‘nat’ midden. Ze zijn natuurlijk niet echt nat, het deeg is gewoon wat zachter dan bij een Romeinse pizza. En authentieke Napolitaanse pizza’s maken, dat doet Gio Pizza Bar als de beste! Ze hebben een lekkere luchtige korst die knapperig gebakken werd in de traditionele pizzaoven, zonder dat daarbij het midden uitdroogt. Er is ook zeker genoeg variatie om uit te kiezen. Pizza’s met vlees, vis of toch liever vegetarisch? GIO Pizza Bar heeft ze allemaal.

Gezellige sfeer

Niet alleen is het eten om van te smullen, ook de sfeer zit helemaal goed. GIO Pizza Bar koos voor een open en modern concept in hun eetzaal. De ietwat industriële inrichting contrasteert leuk met de meer traditionele toets van de steenoven. Die staat namelijk gewoon in de eetzaal! Zo kan je zien hoe jouw pizza gebakken wordt terwijl je geniet van je aperitief en voorgerechtje. Dat maakte voor ons de ervaring helemaal compleet.

Overall, lekker eten, een goede sfeer en super vriendelijk personeel. Gio Pizza Bar is een echte aanrader als je Napolitaanse pizza wilt eten in Antwerpen!